Boeken

Recensie ‘Glashard’ Corine Hartman

Het tweede deel van de Jessica Haider serie van Corine Hartman, ‘Glashard’, is niet meer weg te leggen als je er eenmaal in begint. Het verhaal zit als een dijk in elkaar en is met zo’n vaart en zo boeiend geschreven dat je door wilt lezen. Je wilt weten hoe het verdergaat. Humor, seks, geweld, actie, alles komt aan bod. En ondanks de onconventionele manier van werken en het snuiven van coke komt Jessica toch over als een sympathiek figuur. Een grote verdienste van Corine Hartman’s schrijfstijl.
Geen losse eindjes, maar de officiële toelating van Jessica tot Saligia, doet je sterk verlangen naar deel 3, ‘Zielloos’. Je wilt weten hoe het verder gaat met haar, wat haar volgende opdracht wordt. Ik zou zeggen: kom maar op met dat derde deel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s