Leven nu

Invasie


Was er een paar weken geleden ‘de zoete inval’ van Mannen in ons toekomstige nieuwe huis, gisteravond was er een nieuwe invasie van weer andere Mannen. Nu om alles tot in detail te bespreken, nog het een en ander op te meten en een planning te maken.
Met koffie en koek in de tas gaan Man en ik richting ‘het huis’. Klokslag zeven uur druppelen de werkers binnen, vijf in totaal. De loodgieter, de elektricien, de timmerman, de stukadoor en het ‘opperhoofd’ van al deze werkers, de aannemer die zelf ook een aantal werkzaamheden voor zijn rekening neemt. Maar vooral ook coördineert en toezicht houdt zodat wij ons daarover niet druk hoeven maken en op de afgesproken dag kunnen verhuizen. Maar voordat het zover is, moet er nog veel worden gedaan. Man en ik hebben er alle vertrouwen in. Op weg naar huis voelen we blijdschap, alles is geregeld. Over een paar dagen kan het werk beginnen.
 

Voor Man en mij nu de tijd andere leuke dingen te doen. Wat te denken van de zoektocht naar een vintage servieskast? Ook twee buikkastjes staan op onze verlanglijst, een voor op de slaapkamer, een voor beneden in de hal. Ik zie uit naar deze jacht op spullen die van het nieuwe huis een warm thuis zullen maken.

10 gedachten over “Invasie

  1. Beste Ellie, Natuurlijk zullen die kastjes mooi staan in jullie nieuwe huis, maar ik ben er zeker van dat jullie zelf 'van het nieuwe huis een warm thuis' zullen maken…

    Like

  2. Nog een paar dagen en dan is één centimeter klaar en kunnen jullie verder gaan met de andere centimeter tot de verhuizing.. 🙂
    Laat de werklui maar gaan beginnen!
    En julie hebben vast ook nog wel het nodige te doen! X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s