Leven nu

Test en vriendin en eten met vrienden


Soms is het lastig om een blog te schrijven. Niet dat ik geen inspiratie heb, die heb ik altijd en genoeg, maar het is meer een teveel aan voorvallen waarover ik wil vertellen. Neem nu vandaag.
Vroeg uit de veren. Om half zeven loopt de wekker af en daarvoor heeft Man mij al gewekt en gevraagd of ik koffie wil. Een overbodige vraag en dat weet hij, het is het eerste waar ik aan denk als de dag zich aandient. Daarna douchen. Ik eerst, dan hoef ik niet de tegels en de vloer af te drogen. Man heeft het zelf voorgesteld, hij wil wel opruimen zodat ik wat meer tijd heb om aan te kleden en andere dingen te doen die vrouwen moeten doen zo aan het begin van de dag. Beneden staat het ontbijt ook al klaar. Anderhalf uur later is Vriendin er en gaan wij samen naar het ziekenhuis. Daar moet ik heen voor een test die veel energie kost en die veel benauwdheid kan geven. Ben nogal nerveus. Tijdens de test blijkt dat men het niet aandurft verder te gaan, ik kom er goed vanaf. Maar eigenlijk is het niet goed, om een of andere reden adem ik niet voldoende uit. Vrijdag het vervolg, een afspraak bij de longarts, dan hoor ik meer. 
Naar huis waar we in de tuin zitten en genieten van de koffie en de tijd die we hebben. Praten, heel veel praten. Toetsen ook, dat kan ik goed bij Vriendin. Dat betekent voor mij de bevestiging krijgen of ik wel of niet goed het dagelijkse leven aanga. Ieder mens zou iemand moeten hebben om te toetsen, ik geloof daar echt in, het houdt mij scherp. Me bewust worden van waar ik goed in ben, waar ik me (misschien onbewust) te druk over maak, waar mijn grenzen liggen en om nog zoveel meer redenen. Wij eten door Man zelfgemaakte soep waarna Vriendin naar huis gaat

En dan heb ik het nog niet gehad over de leuke post die in de bus lag, over andere Vriendin aan de telefoon, over allerlei dingen nog te doen vandaag. Ook niet over Sam die weer op muizenjacht is geweest en nu uitgeput en voldaan in haar mand ligt te slapen. En zo kan ik nog wel even doorgaan, maar dat is voor een volgende blog.
Vanavond eten met Vrienden!

8 gedachten over “Test en vriendin en eten met vrienden

  1. Weer een drukke dag gehad, Ellie! Goed van je dat je de tijd genomen hebt om dit neer te schrijven. Nog een paar dagen tot vrijdag. Probeer je te ontspannen en geniet van al het moois om je heen. Warme groet en sterkte XXX

    Like

  2. Ook van je afschrijven is een goede bezigheid Ellie. Je hebt deze keer wel een erg volle dag gehad, maar het allemaal goed kunnen relativeren. Wat fijn ook dat jouw Man er zo voor je is. Samen zijn jullie sterk! Maak je maar geen zorgen voor 'morgen', geniet van alledag. Veel liefs!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s