Zee Ziek Strand Kunst Feest

Ziek


Ingepakt in de enige pyjama die ik heb, hang ik tegen de kussens. Een sjaal om mijn hals geknoopt, een omslagdoek over mijn schouders. Ik ben al een paar dagen ziek, ril dag en nacht. Mijn luchtwegen tarten mij. Een dik gezicht veroorzaakt door de bovenste, de onderste zorgen voor bulderende hoestbuien.

Als ik eerlijk ben heb ik het misschien wel aan mezelf te danken. Te vaak grenzen overschreden en dat laat mijn lichaam mij nu duidelijk merken. Ik heb geen energie om veel te doen, ook niet om te schrijven. Vandaar een kort stukje tekst en enkele foto’s waar ik blij en gelukkig van word. Misschien ook wel heel snel beter!
Het is mij niet gelukt de tekst bij de foto’s te plaatsen, dan maar op deze manier:
De eerste foto is op het strand in Noordwijk, de tweede op het strand in Egmond aan Zee en de derde op het strand in Bergen aan Zee.
Aan het beeldje van de dikke dame bewaar ik mooie herinneringen en de volgende foto noem ik ‘Stapper van ecoline’.
Dan volgen er twee ‘Vrolijk en blij’, de laatste foto is van het huwelijksfeest bij vrienden.
 
foto2
 
 
 
 
 

Bewaren

24 gedachten over “Ziek

 1. Beterschap en ik hoop dat je weer gauw opgeknapt bent. Heb wel gehoord dat er veel zieken zijn en ik hoop maar dat hij mijn huis voorbij gaat!
  Dikke knuffel X

  Like

 2. ooh, wat is dit herkenbaar – ik ben gelijk half beter en jij hopelijk ook…..
  wat is het toch lastig om de rust te nemen hè – maar vrijdag heb je er een warme 'trekpleister' bij, morgen gaat-ie op de post, want ik doe het rustig aan dus 😉

  Like

 3. Hoe je het ook wendt of keert, ondanks je lichamelijke beperkingen met de daarbij behorende pijn, lach je toch heel echt op de foto's in je blog. Chapeau!

  Like

 4. Kijk, dat toont de ware schrijfster: toch niet kunnen laten om iets te tikken terwijl de koortsrillingen door je lijf trekken.
  Van harte beterschap. Dat je maar snel weer op je schrijfstersbenen mag staan.

  Like

 5. Anne, ook door alle lieve reacties ben ik natuurlijk al half beter 😉 Rust nemen is zó moeilijk, hoop dat ik hiervan heb geleerd…niet meer doorgaan en beter luisteren naar mijn lijf. Ik kijk uit naar die 'trekpleister', heerlijk lijkt me dat en lekker warm, vooral nu ik het steeds zo koud heb.

  Like

 6. Dag Ellie, ik heb de symptomen die je hierboven opnoemt ook al moeten trotseren. Maar wanneer je er eenmaal doorheen bent heb je gelijk ook weer wat antistoffen aangemaakt. Dus ben je toch nuttig bezig en voorbereid voor toekomstige 'aanvallers'. Maar ik geef toe, creatief bezig zijn met kwast, toetsenbord of camera is vele malen leuker. 🙂 Beterschap!! xxx

  Like

 7. Jannie dank voor je positieve woorden! Ik vind het niet zo erg een stapje terug te moeten doen, maar voor mij heeft het meer gevolgen…mag niet spuiten en dat heeft ook weer gevolgen. Je weet wel, het bekende cirkeltje, maar ik vertrouw erop dat ik snel beter ben…dat gebeurt ook met al die lieve wensen. Ik wil niets liever dan schilderen, lezen en schrijven. Lieve groet xxx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s