Foto's 2

Foto’s 2

Met een beetje goede wil kom ik niet aan bloggen toe. Hoef er niet eens zoveel moeite voor te doen. Als jullie denken dat er niets gebeurt, dat nou ook weer niet. Ik zie van alles, ik hoor van alles, maar niets waarvan ik denk: kom, laat ik daar nou eens blogpost over schrijven. Daarom vandaag, net als vorige maand, een paar foto’s. 
  

 

Vorig voorjaar deze potten voor het atelier gezet….
…….nu al fors gegroeid
Schilderij van Martin Koole
Zelf deze bronzen lijst met krijtverf bewerkt, English Yellow van Annie Sloan
Eindelijk afgelopen weekend een avond buiten kunnen zitten
In de beeldentuin van museum Kranenburgh gezien
Paadje met scheve bomen
De slaapkamer wordt door Man geschilderd…..
….de muziekkamer als opslagplaats
Verbena’s en phloxen geplant
Ook nog een lavatera
De ‘oude’ tafel een nieuwe plek; met keramiek en planten erop een aanwinst achterin de tuin
Bacopa’s in potten gezet

http://ellieschmitz.blogspot.nl/2016/04/fotos_64.html

http://www.martinkoole.nl/

 

Bewaren

19 gedachten over “Foto’s 2

 1. Wel je schrijft dan niet maar ik vind het ook leuk om te zien wat voor mooie planten je hebt en hoe gezellig die potten voor je atelier staan.

  Like

 2. Geen bezwaar tegen je mooie belevenissen via beeld in en om het huis Ellie! Mooie kleur voor de wand en de groei en bloei ook heel fijn! Lieve groet 🙂 xxx

  Like

 3. 'Als woorden tekort schieten…'
  Ik merk dat het voor mijn trouwe lezers niet van belang is. Zijn er geen woorden, maar foto's, dan wordt dat ook gewaardeerd. Doet mij heel goed, Jannie! Lieve groet ❤

  Like

 4. Wilma, dat schrijven komt zeker weer, ook bij jou! Misschien ben je te druk met andere dingen waardoor er geen ruimte in het hoofd en in de pen is 🙂
  Ik zit gewoon nog bij te komen van de maanden met dagbehandelingen, het lukt mij nu ook nog niet zo goed. Misschien een idee voor jou om het op deze manier ook eens te doen, foto's zijn zeker zo veelzeggend als woorden. Daarin moet ik Marjolein gelijk geven. Zij heeft het hierboven zo benoemd.

  Like

 5. De foto's zijn ook leuk om naar te kijken! En geven vaak een prima indruk wat er allemaal gaande is in je leven, van wat je belangrijk vindt en wat je bezig houdt. Een leuk blogje!
  groetjes Mickey

  Like

 6. Als schrijven niet zo lukt, zijn foto's een mooi alternatief. Er gebeurt van alles, maar tot geschreven blogpost komen lukt mij op het moment niet zo. Ik merk dat trouwe fans dit kijkje in mijn dagelijkse leven op deze manier ook leuk vinden. Dank voor je reactie, Mickey. Lieve groet!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s