Weblog 2

Weblog 2

En nog steeds mijn weblog in de war en geen oplossing. Kan wel wat tekst posten, niet teveel, dan worden de woorden lang, kort of breed uitgerekt. Foto’s om het geheel een beetje op te leuken worden ook uit zichzelf breder, langer of zakken helemaal in. Jullie weten wel, alsof je voor de lachspiegel staat. Zoiets als dit dus.

Bewaren

10 gedachten over “Weblog 2

 1. Ontdaan was ik ook, maar meer machteloos nu. Niemand kan mij vertellen waarom deze gekke dingen gebeuren. Ik zoek nog steeds, anders begin ik volgende week aan een nieuwe website…wat een werk, die tijd besteed ik liever aan schrijven en schilderen.

  Like

 2. Om uit je vel te springen, zou zelfs met een f geschreven kunnen worden. Ontdaan is het juiste woord.
  Vandaag kwam mijn simkaart door de brievenbus. Maar ik weet echt niet wat mijn wachtwoord was en de site van Tele-2 ligt op z'n kontje. Ik spring ook uit mijn v(f)el. Sterkte lieve El.

  Like

 3. Athy, er is iemand op de horizon, mij aanbevolen door een bedrijf. Hij gaat voor mij aan de slag. Blij!! Tas met inhoud terug, nieuwe simkaart en dan is het wachtwoord 'zoek', ik geloof wel dat jij uit je v(f)el kunt springen. Opschrijven…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s