Geen categorie

Website

Jullie lieve lezers en ook ik, hebben lang moeten wachten op mijn nieuwe website.

Eerst wilde ik mijn oude versie herstellen, dat lukte niet. Links en rechts geïnformeerd, maar niemand kon mij vertellen wat er aan de hand was. Toen ben ik op jacht gegaan naar iemand die er een voor mij kon maken. Zelf had ik er door allerlei andere ‘dingen te doen’ weinig tijd voor, maar eerlijk en beter gezegd, ook geen zin in. Echter, de meeste bedrijven haakten af. Ook geen tijd of te simpel of ik wilde niet, vond het buitensporig duur. Uiteindelijk werd ik door het bedrijf ‘Keistoer Webdesign’ uit Budel, daar had ik een gesprek, in contact gebracht met de man die er nu een voor mij heeft gemaakt.

En vandaag is het dan zover. https://ellieschmitz.nl/

Ik ben er heel blij mee, ook al staat niet alle ‘oude’ content erop zoals ik het zou willen. In ieder geval is die wel bewaard gebleven, dat telt!

Zou het leuk vinden te lezen wat jullie ervan vinden.

https://www.keistoer.nl/

25 gedachten over “Website

 1. Hey Ellie wat gaaf…..ziet er toppie uit hoor, mooi stukje van jezelf en hele mooi kunst. Ik heb al een favourite 😉 Tipje…misschien een idee om aan je prachtige werken een nr of iets anders bij te plaatsen, zo kunnen mensen makkelijker t werk benoemen. Heel veel succes en tot gauw weer BYE… Fijne jaarwisseliing en een gezond & gelukkig nieuwjaar. X Yvon van Bergen

  Liked by 1 persoon

  1. Yvon, dank voor je lieve reactie én dank voor de goede tip, die ga ik gebruiken!
   Alsof de duvel ermee speelde, we konden geen enkele ‘open-dag’ komen, samen niet en ik alleen niet, maar dat komt weer! Ik heb er zin in! Ik wens jou ook een fijne jaarwisseling en voor het nieuwe jaar alles waar je gelukkig en blij van wordt! X Ellie

   Like

 2. Ik vind ‘m keistoer als het ware. 🙂
  Lekker duidelijk zonder al te veel poespas. That’s the way i like it. Veel plezier en succes met je nieuwe website. Dat 2017 maar een heerlijk schrijfjaar voor je mag worden.

  Enne…reageren op een wordpress-site gaat ook veel lekkerder dan op blogspot.

  Liked by 1 persoon

  1. Dat reageren gemakkelijker is begrijp ik helemaal, maar ik weet nog totaal niet hoe het allemaal werkt. Word daar een beetje onrustig van, eigen schuld, had ik de site maar zelf moeten maken… 😉 dank voor je compliment, Mies!

   Like

 3. Eindelijk een eigen website zoals je het graag zou willen hebben. Eenvoud, overzichtelijk en rust. Stijlvol. Veel plaats voor verhalen en je mooie kunst.
  Geniet ervan en ik volg je natuurlijk. Een blijde en trotse ‘Man’. 😘

  Liked by 1 persoon

 4. Even wennen aan het lichte grijs van de letter maar het is een prachtige website. Ruimte en rust. Heerlijk om je kunst vlak bij de hand te hebben.
  Het is al laat dus ik ga morgen verder op onderzoek uit.
  Maar gefeliciteerd, Ellie. Het ziet er prachtig uit. Fijn dat je je schrijf-ei weer kwijt kunt.

  Liked by 1 persoon

 5. Hoi Ellie, wat fijn dat je weer online bent! Ik zie dat je voor WordPress gekozen hebt. Ik heb nu bijna 2 jaar ervaring met WordPress en ik vind dat het handig werkt. Je website ziet er prettig uit. En wat tof is, is dat je oude content mee verhuisd is! Veel schrijfplezier!

  Liked by 1 persoon

  1. Leuk dat jij er ook weer bent, Margo. Ik hoor van alle kanten dat WordPress prettig is om mee te werken, ik moet het nog uitzoeken en ontdekken. Dat alle content bewaard is gebleven vind ik ook geweldig. Eenvoud en rust wilde ik en dat is wel gelukt, uitbreiden of frivoler 😉 kan altijd nog!

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s