Geen categorie

Poezenbeest

Vorige week was ik al ziek, maar heb nog blogpost kunnen schrijven. Deze week lukt mij dat niet. Ik ben van ‘ziek-naar zieker-naar nog zieker’ gegaan. Hopelijk snel weer terug naar ‘zieker-ziek-niet meer ziek’ zodat ik weer kan schrijven. Met een pijnlijk en wattig hoofd vol snot lukt dat echt niet. Daarom vandaag een paar foto’s van ons poezenbeest.

Sam 3

Sam 4

Sam 8

Sam 7

Sam 6

Een vreemde zal niet zo snel het vertrouwen van Sam krijgen. Maar Yvonne (klik op haar naam om op haar website te komen), is het met veel geduld en zachte stem gelukt. Zij heeft deze foto’s gemaakt.

Sam 1

Sam 2

17 gedachten over “Poezenbeest

  1. Pluis…alleen de naam al, zo leuk! Poezen en honden voelen je emoties heel goed aan, ook mijn ervaring, Berna! Dank voor je beterschapswensen en ik wens jou ook goede vooruitgang in je herstel. Warme groet xx

   Liked by 1 persoon

 1. Poezenbeest geniet van je aandacht en nabijheid…wat is je kleed nog mooi gekleurd, daar ben ik een beetje jaloers op. Niet op hoe jij je voelt, snel weer beter worden lieve Ellie.

  Liefs Joke G.

  Liked by 1 persoon

  1. Het poezenbeest wordt nog eens een poezenknuffel. Je merkt ook aan haar dat ze nu graag in huis is, in onze nabijheid. Ik geniet ervan ☺️ Zij ook 😽 Dank voor je beterschapswensen, Joke ❤️

   Like

  1. Wat grappig dat je zo dacht Wilma, maar gelukkig schrijf je ‘lag’ en niet ‘lig’. Als ik je lees en foto’s van je zie denk ik dat je nu toch liever gewoon ‘jij’ wilt zijn en ook bent 😊

   Liked by 1 persoon

  1. Ach Sonja, wat een lieve woorden van jou, goed medicijn!! Het ziek-zijn duurt mij ook te lang, maar blijkbaar een hardnekkig en blijkbaar niet genoeg reserve om dit virusje 🐽 snel te wassen.

   Like

 2. Heerlijk troostvol diertje. Hoe moeilijk het ook is, hou goed vol en ziek goed uit. Nog even en lente is in aantocht, dan knap jij ook helemaal op. Houd goede moed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s