Geen categorie

Blogpost-plaatsen-dag

'Zonder titel'
41 ‘Zonder titel’ 40×50

Donderdag is ‘blogpost-plaatsen-dag’. Vandaag niet. Deze week heb ik een ander ritme dan jullie van mij gewend zijn. Niet dat ik alles plan, godzijdank niet. Zou mij er niet aan kunnen houden. Wel gebeurt het schrijven en plaatsen van het stukje altijd op vaste dagen. Maar deze week komt de nieuwe post wat later. Neem intussen gerust een kijkje op de website.

Zomaar wat willekeurige foto’s uit de bibliotheek gehaald.
Klik op de eerste en zo verder.

 

14 gedachten over “Blogpost-plaatsen-dag

 1. De foto’s zijn prachtig Ellie, neem je tijd. Beter voor jou en voor wat er uiteindelijk aan tekst ontstaat. Ik ben van mening dat kwaliteit voor kwantiteit gaat, wat een ander daar dan ook van vindt. Ik wacht het rustig af en iedereen met een beetje gevoel voor kunst zal dat er ook graag voor over hebben. Dikke knuffel voor jou

  Liked by 1 persoon

 2. Hallo Ellie, mooie foto’s! Maar het gedicht van M.L.King jr. spreekt mij zeer aan. Binnenkort moet in een behoorlijke operatie ondergaan en wellicht is dat de reden dat het mij zo raakt! Op het moment voelt het alsof mijn voeten onder mijn lijf worden weggeveegd, zit in een trein waaruit ik niet kan uitstappen… Moet mee en heb geen keus.
  Maar het is zo, daarna pak ik het leven weer op en ga ervoor. In het begin wellicht kruipend…..!

  Liked by 1 persoon

  1. Anne, wat zal dit dan een verdrietige en misschien ook angstige tijdvoor je zijn. Wat fijn dat je een soort van kracht kunt halen uit de quote van Martin Luther King jr. Ik wens je ontzaglijk veel sterkte en moed, hoop dat alles heel goed voor je zal verlopen.

   Like

  1. Wat fijn Joke dat je de foto’s mooi vindt 😊 je haalt er mij wel uit, op de foto met Lisette, maar ook uit de andere beelden, die horen bij mij. De quote van Martin Luther King jr. drukt precies uit wat te doen in het leven, lees ’m regelmatig. xx

   Like

  1. Wijze woorden, Anne. Je hebt helemaal gelijk. Stilstaan bij jezelf is zo nu en dan nodig en het beste kun je daar dan ook maar aan toegeven 😊

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s