Geen categorie

Foto’s – 13

Ik doe het niet vaak. En al helemaal niet omdat ik het schrijven beu ben. Integendeel. Sowieso heb ik voor noodgeval ook nog altijd blogpost paraat in ‘mijn schatkist’. Toch bewaar ik die nu liever voor een andere keer. Vandaag door allerlei omstandigheden gedwongen tot deze noodgreep. Foto’s. Volgende week is er weer nieuwe blogpost te lezen.

Klik op de eerste foto en zo verder

18 gedachten over “Foto’s – 13

  1. Ja, het is een mooi beeld van de afgelopen dagen. Ben ook heel tevreden met hetgeen ik laat zien, al zou wat minder rigoureus snoeien iets beter zijn geweest. Hopelijk is het plaatje over kunst actueel in de positieve zin!!

   Like

 1. De foto’s vertellen een verhaal. Ik lees er passie uit voor natuur en schilderen.
  Maar ook: Je wilt eruit!
  Ik geloof dat het tijd wordt dat jullie je nieuwe plek gaan vinden.
  In de tussentijd vooral blijven schilderen. En schrijven. Je maakt prachtig werk.

  Liked by 2 people

 2. In de oudheid was het beeld er eerder dan het woord, Ellie.
  Nu is er beeld tussen twee geschreven episodes in. Wat is daar mis mee?
  Een beeldverhaal, ik vind het mooi.

  Liked by 1 persoon

  1. ‘Het beeld de verbinding tussen twee episodes’ zoals jij het noemt, Athy. Daar is absoluut niets mis mee. Juist dan is het beeld een uitkomst, .ik toon, benoem het niet. Fijn dat je hier weer was Athy, mooi!!

   Like

 3. Wat fijn om zo even bij je binnen te mogen kijken Ellie. Ik heb het al vaker gezegd en ik blijf het gewoon herhalen. Ik geniet van je kunst, het inspireert en ontroerd me telkens weer. Ik weet ook dat er pas op FB een reactie is geplaatst door iemand die vindt dat je beter kunt schilderen dan schrijven, ik ben van mening dat je het allebei super doet. Je schrijft vanuit je hart. Ik hoef je niet uit te leggen wat ik daar van vind. Ik geniet van jou, als kunstenaar, schrijver en vooral als mens.

  Liked by 2 people

  1. Iets van ‘de riem en het hart’ en ‘het hart en de riem’, het mag allebei heb ik zojuist gelezen en dat is wat jij nu doet, Sonja. Ontzettend lief en met warmte zoals jij je reactie geeft. Dankjewel daarvoor. Er zijn altijd mensen die ‘iets’ vinden, dat mag, maar af en toe denk ik ‘steek je hand in eigen boezem’. Nu dus ook. Heb dit al eerder gelezen en zelfs van een ander een e-mail met zeer venijnige woorden gehad. Jaloezie? Toch ga ik door op mijn gekozen pad, daar hoort schilderen én schrijven bij. Dank ook voor je mooie complimentjes, word er blij van ❤️ die gelden andersom ook ❤️

   Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s