14 gedachten over “Hitteplan

  1. Dank Anne, het kwam goed uit! Wat leuk dat je de sjaal nu zelf hergebruikt en jou kennende wordt het absoluut een kleurig en vrolijk gordijn 🤗

   Like

 1. Vind ik best lastig, zo’n hitteplan. Ik wil evengoed van alles doen. Doe dat dan ook en blijf vervolgens met mijn vingers aan de pianotoetsen hangen, plak aan het papier waarop ik een Schumann les uitwerk en als ik in de schaduw een boek zit te lezen is mijn kleding tot op de draad nat. Binnen met alles dicht is het koeler dan buiten, maar dan krijg ik toch wel wat last van mijn claustrofobie. Straks toch maar weer in de schaduw gaan zitten lezen en alle vochtige kleding gewoon totaal negeren.
  Morgen weer zo’n warme dag, dan trouwt mijn jongste dochter. Jurkje gekocht, jasje wat ik er bij kocht laat ik maar thuis. Het feest is in de tuin waar zwembadjes staan. Ik denk dat ik daar maar in ga zitten. Jurk wordt evengoed nat.

  Liked by 1 persoon

  1. Wilma, zo herkenbaar dat je toch wat wilt blijven doen. Voor ons ‘bezige bijen’ is het lastig om niet een van de zoveel leuke dingen op te pakken en mee bezig te zijn. Overdag vind ik het ook moeilijk steeds binnenshuis te zijn en alles dicht te hebben, ik word er ook wat onrustig van, maar hier buiten zitten kan echt niet, pas later op de avond. Dan geniet ik er ook erg van. Fijne dag vandaag 🌸

   Liked by 1 persoon

 2. Hahaha, de beste ever zag i op de app van mijn dochter…Dit bericht is gesmolten
  Hier is het afzien, wijn met ijsblokjes is een remedie, water met ijsblokjes een tweede en verder niets, niets, niets. Sterkte lieve El, ik hou niet van ijsjes, maar tout Nederland wel, dus ik snap ‘m.

  Liked by 1 persoon

  1. Berna, ik kreeg de app van een vriendin, heel erg leuk! Hier was het (nu is het iets afgekoeld) ook verschrikkelijk warm, kon niet buiten in de tuin zijn, nergens schaduw en binnenshuis heel erg benauwd. In de winter te koud, in de zomer te warm, maar met ventilator, water en zo nu en dan een gekoeld roséetje ben ik de dagen doorgekomen. 😊

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s